3 værelses byttebolig på 98 m2

Flintemarken,
2950 Vedbæk

Månedlig husleje
8.071,-
Oprettet
8 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i Vedbæk

Lækker lys lejlighed med fænomenal udsigt over fredet naturområde med køer og heste. Lejligheden har et stort soveværelse, et mindre værelse, et forholdsvis stort badeværelse med brusekabine, stort gæstetoilet, stue med åbent til køkken. Stor vestvendt altan i hele lejlighedens længde. Beliggenhed 4 minutters gang fra Vedbæk Station, hvor det tager 20 min. med regionaltog til Nørreport. 10 min. gang til indkøb, strand, havn og skov. Skole og 3 børnehaver indenfor 5 min. gåafstand. Superpænt og roligt område. Rolig opgang, veldrevet boligforening og bestyrelse, der holder huslejen nede. Ved interesse kan jeg sende fotos.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3875579
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
98 m2
Husleje
8.071,-
Aconto
1.005,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.