3 værelses hus på 89 m2

Vesterhavsparken,
9492 Blokhus

Månedlig husleje
8.179,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

3 værelses hus i Blokhus

Vesterhavsparken ligger smukt i den rustikke vesterhavsnatur, der giver mulighed for mange skønne naturoplevelser i både skoven og ved havet. Samtidig er der kort afstand til indkøbsmuligheder, hvad end det er den lokale spar købmand, som findes i gåafstand fra boligerne, eller specialforretningerne i Hune by.Nyopført 3. værelses rækkehus på 89,6 m2. i ét plan.Huset er opført af kvalitetsmaterialer i nordisk stil, og passer arkitektonisk perfekt ind i den omkringliggende natur.Der hører carport og skur til opbevaring med til lejemålet.Boligen opvarmes med varmepumpeHusdyr er tilladt.Energimærke: a2015. Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen. Angående nybygger: Denne lejekontrakt er med forbehold af håndværkernes rettidige aflevering af byggeriet. Lejekontraktens antal m2 (BBR-areal) er derfor med forbehold for landinspektørens berigtigelse af arealerne. I nybyggeri er beboerindskuddet og lejen foreløbig ansat og vil kunne forhøjes med 3 måneders varsel.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4449326
Boligtype
Hus
Antal værelser
3
Størrelse
89 m2
Husleje
8.179,-
Aconto
Depositum
37.300,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Energy Label
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.