3 værelses hus i Brovst

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
117 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Teglvænget
Depositum:

17.200 kr

Leje per måned:

6.485 Kr/md

Dejligt 3. værelses rækkehus på 84 m2.Huset er velindrettet, og har en hyggelig og overskuelig have med udgang fra stuen.Husdyr er tilladt. Dog ikke kat. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der må ikke opsættes parabolantenne, før opsætningen har været forelagt udlejer. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Det er tilladt at have et husdyr. Såfremt du ikke er under uddannelse eller ung med særligt behov bortfalder ungdomsboligbidraget. Det er ikke tilladt at holde kat på Teglvænget i Brovst. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Hus til leje på 85 m2 9460 Brovst

I dette hus på Teglvænget får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 85 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Teglvænget i 9460

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Teglvænget er 6.485 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.200 kr.

Andre lejeboliger i 9460 Brovst

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9460 Brovst? I øjeblikket kan du finde 25 lejeboliger i 9460 Brovst her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.