3 værelses hus i København SV

Faciliteter

Areal
140m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Etta Camerons Vej
Forbrug:

1.516 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

53.475 kr

Leje per måned:

17.825 Kr/md

<p>Granholm er en ny karré og ø på Sluseholmen med lejeboliger. Her findes lejligheder til leje i varierende størrelser fra 54 kvm og helt op til 208 kvm fordelt på 2-5 værelser. Granholmen er en af de sidste karréer som færdiggør Slueholmens kanalby og er placeret med kanaler langs byggeriet og inderhavnen på den ene side.</p><p>I Granholm forventes Sluseholmens Sundhedshus at blive placeret i et samarbejde mellem det eksisterende apotek, praktiserende læger, tandlæge, kiropraktor og fysioterapeut. Ambitionen er at skabe et sammenhængende patientforløb for brugerne af Sundhedshuset.</p><p>Umiddelbart bag Granholm vil den kommende metrostation ligge, hvilket betyder at man fra Granholm har meget nem adgang til offentlig transport til resten af København.</p><p>Husdyr er som udgangspunkt ikke tilladt. Henvend dig på en af de ledige boliger for at høre om mulighederne for særskilt tilladelse.</p>

Stort hus på 140 m2 til leje 2450 København SV

I dette hus på Etta Camerons Vej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 140 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Etta Camerons Vej i 2450

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Etta Camerons Vej er 17.825 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 53.475 kr.

Andre lejeboliger i 2450 København SV

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2450 København SV? Du kan i øjeblikket finde 407 boliger til leje i København SV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.