3 værelses hus i Nordborg

Faciliteter

Areal
91m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
229 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Tjørning
Forbrug:

1.760 kr/md

Depositum:

0 kr

Leje per måned:

4.701 Kr/md

Afdelingen består af 157 boliger i alt heraf 54 i etagebyggeri og 103 i rækkehuse. Beliggende tæt ved Børnebyen Havnbjerg og indkøbsmuligheder. Her er 2, 3 og 4 værelses lejligheder/rækkehuse i størrelser fra 35,5 m 2 - 114,4 m 2

Mindre hus på 91 m2 til leje 6430 Nordborg

I dette hus på Tjørning får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 91 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Tjørning i 6430

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Tjørning er 4.701 kr.
Depositum
Du skal lægge 0 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 6430 Nordborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 6430 Nordborg? Du kan i øjeblikket finde 33 lejemål i Nordborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.