3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Prinsensgade
Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

25.785 kr

Leje per måned:

8.595 Kr/md

Dejlig 3 værelses lejlighed med altan Er I et hold studerende eller måske et hold venner, der er på jagt efter jeres kommende delebolig beliggende i det centrale Aalborg? Så får I her en skøn, moderne lejlighed, der er ideel til 3, der vil dele bolig. I køkken er der mulighed for at udlejer installere opvaskemaskine hvis dette ønskes. Her får I: En skøn lejlighed med en fordelingsgang, hvorfra der er adgang til åbent køkken, bad/toilet og de 3 gode rummelige værelser. Fra 2 af værelserne er der adgang til altan.

Stor lejlighed på 110 m2 til leje 9000 Aalborg

På Prinsensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Prinsensgade i 9000

Husleje
Du skal betale 8.595 kr. om måneden for dette lejemål på Prinsensgade.
Depositum
Du skal lægge 25.785 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.