3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Prinsensgade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

47.370 kr

Leje per måned:

7.895 Kr/md

Stort kontor-/ butikslokale i hjertet af Aalborg 🖤 På Prinsensgade 44 har vi et dejligt stort erhvervslejemål, som er velegnet til kontor eller detailhandel. Lejemålet har 2 gode rum med store vinduespartier, som ville fungere optimalt som kontor. Lejligheden 3 rum har direkte udgang til en rummelig altan, og ville kunne anvendes som et hyggeligt mødelokale. Badeværelset har både skabsplads og brusekabine og i køkkenet kan den helt store frokost kokkeres. Information om erhvervslejemålet: Rummeligt kontor-/ butikslokale på 100 m² 3 gode rum med masser af lys - 1 med direkte udgang til altanen Moderne køkken med alt i udstyr, så det helt store frokost kan kokkeres Badeværelse med separat brusekabine og skabsplads under vasken

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 9000 Aalborg

På Prinsensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Prinsensgade i 9000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Prinsensgade ligger på 7.895 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 47.370 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-16.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 502 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.