3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
27. nov 2021
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

650 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

21.885 kr

Leje per måned:

7.295 Kr/md

Stor rummelig lejlighed med altan Er I på jagt efter en skøn delevenlig lejlighed, og drømmer I om i beliggenhed midt i det centrale Aalborg? Så får I her en lækker en af slagsen med alt, hvad byen har at tilbyde lige udenfor jeres hoveddør. Her får I: Når I træder ind i jeres nye hjem, bliver I som det første mødt af den store og rummelige entré med store indbygget skabe. Entréen leder jer herefter videre ud i lejlighedens fordelingsgang, hvorfor I kan tilgå de resterende værelser. Køkkenet er lyst og har som en lille bonus opvaskemaskine, så I slipper for at tage alt jeres kommende opvask i hænderne. Lejlighedens 3 værelser er lyse og rummelige. Der er separat toilet og badeværelse i lejligheden.

Stor lejlighed på 98 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Du skal betale 7.295 kr. om måneden for dette lejemål på Vesterbro.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.885 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 494 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.