3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
27. nov 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

23.385 kr

Leje per måned:

7.795 Kr/md

Delevenlig lejlighed til 3 personer med altaner I starten af Vesterbro klods op af en masse skønne grønne områder, finder du denne lækre og lyse lejlighed. Lejlighedens beliggenhed er helt perfekt til et hold unge mennesker, der gerne vil bo helt centralt i Aalborg eller et par, der drømmer om at have midtbyen til nabo. Her får I: Lejligheden indeholder en rummelig entre med indbygget skab, hvori jeres overtøj- og fodtøj kan placeres. Fra lejlighedens entré får I adgang til lejlighedens resterende rum. Badeværelset er lyst og lækkert med stor brusekabine, skabsplads under vasken og lys i spejlet. Lejligheden 3 værelser er lyse og rummelige og har alle direkte udgang til en af lejligheden 2 altaner. I køkkenet får I opvaskemaskine, så I slipper for at tage alt opvask i hånden samt masser af skabsplads til alt jeres køkkengrej.

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 95 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vesterbro i 9000

Husleje
Du skal betale 7.795 kr. om måneden for denne bolig på Vesterbro.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.385 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.