3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Prinsensgade
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

20.985 kr

Leje per måned:

6.995 Kr/md

Hyggelig citylejlighed i Prinsensgade På Prinsensgade 45. 5. sal finder du denne hyggelige, lyse og delevenlige lejlighed. Fra adressen har du få minutters gang til indkøbsmuligheder, transport, restauranter, shopping, Jomfru Ane Gade og meget meget mere. Her får du: Lejligheden indeholder en entré, som ender ud i en fordelingsgang, hvorfra du kan tilgå lejlighedens værelser. Badeværelset er lyst og lækkert med skabsplads under vasken og en dejlig stor brusekabine. Lejlighedens 2 værelser er rummelige med smukt lysindfald og udsigt ned til Prinsensgade. Den store stue ligger velplaceret ved siden af køkkenet, så det er let og hurtigt at gøre aftensbordet klar. Køkkenet er lyst og rart.

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 9000 Aalborg

På Prinsensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Prinsensgade i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Prinsensgade ligger på 6.995 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 20.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.