3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

26.985 kr

Leje per måned:

8.995 Kr/md

Skøn 3 værelses lejlighed i fantastisk ejendom tæt på midtbyen, park og skov. Er I et kæreste- eller vennepar, der er på jagt efter jeres kommende delebolig? Drømmer I om en beliggenhed i det centrale Aaoborg med alt, hvad byen har at tilbyde lige udenfor jeres hoveddør? Så har vi her fundet et godt bud på jeres kommende hjem. Her får I: Lejligheden har altaner, stort køkken og gode rummelige stuer/værelser med dejligt lysindfald. Lejligheden er delevenlig til studerende der vil dele deres studiebolig.

Stor lejlighed på 110 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Vesterbro er 8.995 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.985 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.