3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

20.985 kr

Leje per måned:

6.995 Kr/md

Hyggelig lejlighed beliggende i det centrale Aalborg Er du på jagt efter en rummelig 3 værelses lejlighed beliggende i det centrale Aalborg med alt, hvad byen har at tilbyde lige udenfor din nye hoveddør? Så får du her en lejlighed, der opfylder dine krav til dit nye kommende hjem. Her får du: Lejligheden indeholder et hyggeligt køkken med lyse låger samt badeværelse med skabsplads under- og ved siden af vasken. De 3 lyse værelser er rummelige og har alle et smukt lysindfald fra de store vinduespartier. OBS: Der er elevator i ejendommen.

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 84 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Du skal betale 6.995 kr. om måneden for denne bolig på Vesterbro.
Depositum
Du skal lægge 20.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.