3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
105m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Prinsensgade
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

23.385 kr

Leje per måned:

7.795 Kr/md

Moderniseret og rummelig lejlighed i hjertet af Aalborg I hjertet af skønne Aalborg finder du denne lækre 3 værelses lejlighed. Fra adressen har du få minutters gang til indkøb, gågader, restauranter, transport, grønne områder og meget meget mere. Ejendommen har endda fået renoveret facade og fået nye vinduer i 2021! Her får du: Lejligheden indeholder en rummelig entré, hvor du får masser af plads til dit fodtøj- og overtøj. Herfra bliver du ledt ud i lejlighedens fordelingsgang, hvorfra du kan tilgå lejlighedens resterende rum. Badeværelset er lyst og rummeligt med skabsplads under vasken og en stor brusekabine. Lejlighedens 2 værelser er rummelige med et smukt lysindfald fra de store vinduespartier. Her er der mulighed for at lukke døren mellem de to rum, så lejligheden bliver delevenlig. Køkken/alrummet er stort og lyst. Her får du masser af plads til det helt store spisebord og de mange middagsgæster. I køkkenet er der opvaskemaskine, så du slipper for at tage alt din opvask i hånden.

Stor lejlighed på 105 m2 til leje 9000 Aalborg

På Prinsensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 105 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Prinsensgade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Prinsensgade er 7.795 kr.
Depositum
Du skal lægge 23.385 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.