3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
27. nov 2021
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Prinsensgade
Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

25.785 kr

Leje per måned:

8.595 Kr/md

Skøn lejlighed, perfekt til 3 der vil dele! Er I et hold studerende, der går og drømmer om en skøn delevenlig lejlighed beliggende centralt i Aalborg, så får I her et godt bud på jeres kommende bolig. I køkken er der mulighed for at udlejer installere opvaskemaskine hvis dette ønskes. Her får I: Lejligheden har fordelingsgang hvorfra der er adgang til køkken, bad/toilet og de 3 gode rummelige værelser. Fra 2 af værelserne er der adgang til altan.

Stor lejlighed på 110 m2 til leje 9000 Aalborg

På Prinsensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Prinsensgade i 9000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Prinsensgade ligger på 8.595 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 25.785 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.