3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
27. nov 2021
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Boulevarden
Forbrug:

750 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

22.185 kr

Leje per måned:

7.395 Kr/md

Moderniseret taglejlighed midt i Aalborg Centrum! Drømmer du om at bo i en rigtig citylejlighed med smukke synlige bjælker midt i Aalborg centrum, så behøver du ikke lede mere. Her får du en stor lejlighed midt i Aalborg med byens gågader i baghaven tæt på restauranter, indkøbsmuligheder med mere. Her får du: Lejligheden byder på en dejlig stor entre, hvor du ikke går ned på skabsplads, et moderne køkken med opvaskemaskine, så du slipper for at vaske op i hånden, samt et stort badeværelse.

Stor lejlighed på 94 m2 til leje 9000 Aalborg

På Boulevarden finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 94 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Boulevarden i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Boulevarden er 7.395 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 22.185 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.