3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
155m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Kastetvej
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

12.495 kr

Depositum:

37.485 kr

Leje per måned:

12.495 Kr/md

Et smukt, funktionelt og seniorvenligt sted at bo! Er du på jagt efter en fin og seniorvenlig bolig beliggende i det centrale Aalborg med kort afstand til indkøbsmuligheder, bank, transport, svømmehal og diverse forretninger, så har vi her et godt bud på dit kommende hjem. Her får du: En stor og rummelig lys 3 værelses lejlighed beliggende i den smukke ejendom Sct. Joseph Parken i Aalborg Vestby. Boligerne i ejendommen er seniorboliger for beboere over 50 år. Ejendommen er udstyret med mange forskellige faciliteter, som elevator, vaskeri, gæsteværelser, bibliotek og festlokale. Ejendommen har en smuk atriumgård med springvand samt en park med plæne, bede og smukke træer. Denne lejlighed har entre med adgang til badeværelse og stort soveværelse til den ene side. Til den anden side er der adgang til stor skøn lys stue, hvorfra der er adgang til køkken og værelse. Lejligheden har et helt nyt køkken og badeværelse og er klar til udlejning nu!

Stor lejlighed på 155 m2 til leje 9000 Aalborg

På Kastetvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 155 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Kastetvej i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Kastetvej ligger på 12.495 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 37.485 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.