3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Louisegade
Forbrug:

859 kr/md

Forudbetalt leje:

6.850 kr

Depositum:

20.550 kr

Leje per måned:

6.850 Kr/md

Aubo-køkken med hvide skabe med nøddetræskanter og laminatbordplade. Gipsloft med indbygningsspot. Nye hvidevarer i stål: køle/fryseskab, komfur, emhætte og opvaskemaskine. Badeværelse med gulvvarme, spejlskab og vask i skabsarrangement. Gipsloft med indbygningsspots. Skabe i soveværelse. Lamelpaketgulve i ask i entré, stue og soveværelse.

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 9000 Aalborg

På Louisegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 78 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Louisegade i 9000

Husleje
Du skal betale 6.850 kr. om måneden for denne bolig på Louisegade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.550 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-01-03.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.