3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

24.885 kr

Leje per måned:

8.495 Kr/md

Moderniseret 3 værelses lejlighed centralt beliggende i charmerende ejendom. Er I et vennepar, der er på jagt efter jeres næste kommende delehjem? Og drømmer I om en helt central beliggenhed i det skønne Aalborg med kort til indkøbsmuligheder, gågader, grønne områder, restauranter, transport med mere. Her får I: Lejligheden indeholder et lyst og moderne køkken med stort køle-fryseskab, opvaskemaskine og masser af skabsplads. Fra køkkenet får du direkte udgang til lejlighedens altan, hvorfra du kan nyde de mange varme sommeraftner. Badeværelset er lyst med skabsplads under vasken samt lys i spejlet. I lejlighedens stue får du masser af plads til både spisebord og sofagruppe. Herfra får du igen adgang til lejligheden rummelige altan. Lejligheden to værelser er lyse og skønne. OBS: Der er elevator i ejendommen.

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vesterbro i 9000

Husleje
Du skal betale 8.495 kr. om måneden for denne bolig på Vesterbro.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 24.885 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.