3 Værelses lejlighed i Århus C

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Ny Banegårdsgade

Leje per måned:

10.303 Kr/md

3 Værelses lejlighed i Århus C/nBo til leje centralt i smukke Aarhus Drømmer du om at bo i en lejlighed, der ligger helt centralt i Aarhus by? Her vil du bo tæt på Hovedbanegården og byens charmerende gågademiljø. Attraktiv lejebolig med altan og udsigt over Smilets By I ejendommen er der 24 lækre og lyse boliger. Lejlighederne har enten 2 værelser eller 3 værelser, og størrelserne på boligerne spænder fra 48 kvm og helt op til 84 kvm. Der er derfor boliger til alle her - både singlen, parret, børnefamilien og seniorerne. Der er altaner til lejlighederne, og fra de øverste lejligheder er der udsigt over den hyggelige by og en del af Aarhus Havn samt Aarhusbugten. Altanerne er sydøstvendte, så der er rig mulighed for at nyde solen på den dejlige altan det meste af året. Lejlighed til leje i Aarhus tæt på indkøb, shopping og offentlig transportEjendommen er meget centralt placeret i Aarhus Midtby. Inden for en radius på mindre end én kilometer finder du forskellige indkøbsmuligheder. Shopping i gågaden eller i byens shoppingcenter ligger blot 500 meter fra din nye adresse. På kun to minutter kan du være fremme ved Hovedbanegården, hvor du kan tage letbanen ell...

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 8000 Aarhus C

På Ny Banegårdsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 82 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Ny Banegårdsgade i 8000

Husleje
Du skal betale 10.259 kr. om måneden for dette lejemål på Ny Banegårdsgade.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-05-02.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8000 Aarhus C? I øjeblikket finder du 281 lejeboliger i 8000 Aarhus C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.