3 værelses lejlighed i Brovst

Faciliteter

Areal
105m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
234 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Toftevej
Forbrug:

149 kr/md

Leje per måned:

7.813 Kr/md

Stor lejlighed på 105 m2 til leje 9460 Brovst

På Toftevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 105 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Toftevej i 9460

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Toftevej er 7.813 kr.

Andre lejeboliger i 9460 Brovst

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9460 Brovst? I øjeblikket finder du 25 lejeboliger i 9460 Brovst her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.