3 værelses lejlighed i Brovst

Faciliteter

Areal
91m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
115 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Teglvænget
Forbrug:

153 kr/md

Depositum:

19.200 kr

Leje per måned:

6.975 Kr/md

Rummelig 3. værelses lejlighed på 86. m2 i roligt område, central beliggende i Brovst by, ikke langt fra Aalborg. Til afdelingen hører et fælleshus. Forbrug betales direkte til leverandør.Det er tilladt at holde husdyr i afdelingen, men ikke kat!Kontakt os, og aftal en fremvisning. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der må ikke opsættes parabolantenne, før opsætningen har været forelagt udlejer. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Det er tilladt at have et husdyr. Såfremt du ikke er under uddannelse eller ung med særligt behov bortfalder ungdomsboligbidraget. Det er ikke tilladt at holde kat på Teglvænget i Brovst. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet bes...

Stor lejlighed på 91 m2 til leje 9460 Brovst

På Teglvænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 91 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Teglvænget i 9460

Husleje
Huslejen for denne bolig på Teglvænget ligger på 6.975 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 19.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2018-09-15.

Andre lejeboliger i 9460 Brovst

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9460 Brovst? I øjeblikket kan du finde 25 lejeboliger i 9460 Brovst her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.