3 værelses lejlighed i Brovst

Faciliteter

Areal
88m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
121 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Teglvænget
Depositum:

18.400 kr

Leje per måned:

6.728 Kr/md

Velindrettet 3. værelses lejlighed på 83 m2, beliggende i stuen. Med til boligen hører en terrasse med fliser., med udgang fra stuen.Husdyr tilladt. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der må ikke opsættes parabolantenne, før opsætningen har været forelagt udlejer. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Det er tilladt at have et husdyr. Såfremt du ikke er under uddannelse eller ung med særligt behov bortfalder ungdomsboligbidraget. Det er ikke tilladt at holde kat på Teglvænget i Brovst. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Stor lejlighed på 88 m2 til leje 9460 Brovst

På Teglvænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 88 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Teglvænget i 9460

Husleje
Du skal betale 6.728 kr. om måneden for denne lejebolig på Teglvænget.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.400 kr.

Andre lejemål i 9460 Brovst

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9460 Brovst? Du kan i øjeblikket finde 25 boliger til leje i Brovst netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.