3 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
19 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Ringen
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

22.500 kr

Leje per måned:

7.500 Kr/md

Lejligheden indeholder god entre med skabe - et meget pænt køkken med spisekrog. Badeværelse med plads til vaskemaskine - stort soveværelse med skabe - børneværelse - stor stue herfra adgang til god altan..

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 6700 Esbjerg

På Ringen finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Ringen i 6700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Ringen er 7.600 kr.
Depositum
Du skal lægge 22.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-01-01.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6700 Esbjerg? Du kan i øjeblikket finde 90 boliger til leje i Esbjerg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.