3 værelses lejlighed på 94 m2

Grådybet,
6700 Esbjerg

Månedlig husleje
7.840,-
Oprettet / Opdateret
9 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Esbjerg

Lækker 3-værelses bolig med elevator fra 2022 på den gamle tovværksgrund.Boligen er lys med materialer af høj kvalitet og god opbevaringsplads. Køkkenet er i lyse farver. Fronterne er hvide med egekant og stågreb. Bordpladen er en lækker lysegrå corian plade og nedfældes vask og der er forberedt til egen opvaskemaskine. Entre og køkkenalrum/stue har flotte laminatplankegulve. Badeværelset er i lyst og moderne design, med klinker og gulvvarme samt forberedt til egen vaskemaskine og tørretumbler.Der er ikke langt til havnen og der er et stort udvalg af sportsaktiviteter i gåafstand. Bare 500 m til indkøb, 1,5 km til skole og 2 km til centrum.Boligen er ikke møbleret. ANTENNE/INTERNET: Bolignet-Aarhus har indlagt signal. Der er PDS udtag i stue samt tomrør til øvrige værelser. Se mere information på . Der er ingen tilslutningspligt. Lejer selv sørge for tilslutning hos udbyderen og indkøb af router. REGNSKABSPERIODER: Indeværende forbrugsregnskab vil være for perioden 15/8 2022 - 31/12 2023 og dermed omfatte 16,5 måneder. Derefter vil perioden være 1/1 - 31/12 og dermed omfatte 12 måneder. Det er ikke tilladt at holde husdyr. Angående nybygger: Denne lejekontrakt er med forbehold af håndværkernes rettidige aflevering af byggeriet. Lejekontraktens antal m2 (BBR-areal) er derfor med forbehold for landinspektørens berigtigelse af arealerne. I nybyggeri er beboerindskuddet og lejen foreløbig ansat og vil kunne forhøjes med 3 måneders varsel. Såfremt der i lejemålet er forberedt til opvaskemaskine, forefindes der som udgangspunkt ikke et skab, da der vil være hulrum med plads til egen opvaskemaskine. Klausuler: ANTENNE/INTERNET: Bolignet-Aarhus har indlagt signal. Der er PDS udtag i stue samt tomrør til øvrige værelser. Se mere information på . Der er ingen tilslutningspligt. Lejer selv sørge for tilslutning hos udbyderen og indkøb af router. REGNSKABSPERIODER: Indeværende forbrugsregnskab vil være for perioden 15/8 2022 - 31/12 2023 og dermed omfatte 16,5 måneder. Derefter vil perioden være 1/1 - 31/12 og dermed omfatte 12 måneder. Det er ikke tilladt at holde husdyr. Angående nybygger: Denne lejekontrakt er med forbehold af håndværkernes rettidige aflevering af byggeriet. Lejekontraktens antal m2 (BBR-areal) er derfor med forbehold for landinspektørens berigtigelse af arealerne. I nybyggeri er beboerindskuddet og lejen foreløbig ansat og vil kunne forhøjes med 3 måneders varsel. Såfremt der i lejemålet er forberedt til opvaskemaskine, forefindes der som udgangspunkt ikke et skab, da der vil være hulrum med plads til egen opvaskemaskine.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6253573
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
94 m2
Aconto
Depositum
39.900,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Ja
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.