3-Værelses Lejlighed I Frederikshavn

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
230 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

0 kr

Leje per måned:

3.889 Kr/md

Lejlighed er beliggende centralt i Frederikshavn på hovedstrøg 750 m fra byens gågade. Ledig      11.669,22 DKK (3 måneders husleje)               3.889,74 DKK               350,00 DKK             600,00 DKK                       4.839,74 DKK El afregnes direkte til Frederikshavn Forsyning.

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 9900 Frederikshavn

På Damvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Damvej i 9900

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Damvej ligger på 3.889 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 0 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 137 lejemål i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.