3-Værelses Lejlighed I Frederikshavn

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Søndergade
Depositum:

14.728 kr

Leje per måned:

4.909 Kr/md

98 M2, super hyggelig 3-værelses lejlighed med synlige bjælker overalt beliggende centralt i Frederikshavn. Fra lejlighedens store stue er der en flot udsigt til havnen og havet. Fint bad og køkken med mulighed for lille spiseplads samt adgang til husets altan. Der findes lille pulterrum i entréen. Til lejligheden hører endvidere ca. 20 M2 stort depotrum også beliggende på 3. sal. Fælles gårdmiljø og vaskeri. Husdyr efter aftale. Hårde hvidevarer: Køleskab, komfur og emhætte. Ledig Vand aconto:          350,00 DKK Varme aconto         700,00 DKK I alt:                       5959,44 DKK El afregnes direkte til Eniig.

Stor lejlighed på 98 m2 til leje 9900 Frederikshavn

På Søndergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Søndergade i 9900

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Søndergade er 4.909 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.728 kr.

Andre lejeboliger i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 137 boliger til leje i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.