3 værelses lejlighed i Grindsted

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
234 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fynsgade
Forbrug:

700 kr/md

Leje per måned:

4.269 Kr/md

Stor lejlighed på 72 m2 til leje 7200 Grindsted

På Fynsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 72 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Fynsgade i 7200

Husleje
Du skal betale 4.269 kr. om måneden for denne bolig på Fynsgade.

Andre lejemål i 7200 Grindsted

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7200 Grindsted? I øjeblikket kan du finde 14 lejeboliger i 7200 Grindsted her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.