3 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. jan 2022
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sydhavnsvej
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

13.975 kr

Leje per måned:

4.282 Kr/md

Afdelingen består af 88 lejligheder, som er opført i 1943. Afdelingen har en ganske bynær beliggenhed og gode udearealer.

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 6100 Haderslev

På Sydhavnsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 65 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Sydhavnsvej i 6100

Husleje
Du skal betale 4.203 kr. om måneden for dette lejemål på Sydhavnsvej.
Depositum
Du skal lægge 13.975 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-05-15.

Andre lejeboliger i 6100 Haderslev

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6100 Haderslev? Du kan i øjeblikket finde 114 lejemål i Haderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.