3 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
63 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Varbergvej
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

16.942 kr

Leje per måned:

5.584 Kr/md

Afdelingen består af 109 lejligheder, som er opført i 1981 Varbergparkens afdeling 29 tilbyder rummelige lejligheder på mellem 65 og 95 kvadratmeter og med to til fire værelser. Afdelingen ligger tæt ved skole. Der er attraktive parklignende grønne områder med stisystemer. Centralt i området er to beboerhuse til aktiviteter og to selskabslokaler.

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 6100 Haderslev

På Varbergvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 78 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Varbergvej i 6100

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Varbergvej er 5.437 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.942 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2020-09-01.

Andre lejemål i 6100 Haderslev

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6100 Haderslev? I øjeblikket kan du finde 95 lejeboliger i 6100 Haderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.