3 værelses lejlighed i Hadsund

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
145 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søndervang
Depositum:

15.800 kr

Leje per måned:

6.659 Kr/md

velindrettet 3. værelses rækkehus på 79 m2 i ét plan.Huset har faste skabe.Fra stuen er der udgang til en overskuelig have. Der hører et skur til opbevaring med til lejemålet. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen. Dog er det ikke tilladt at holde husdyr på Hadsundvej og Vindingsvej. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 9560 Hadsund

På Søndervang finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 79 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Søndervang i 9560

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Søndervang er 6.659 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.800 kr.

Andre lejemål i 9560 Hadsund

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9560 Hadsund? Du kan i øjeblikket finde 15 lejemål i Hadsund netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.