3 værelses lejlighed i Hillerød

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Studiestrædet
Forbrug:

1.243 kr/md

Forudbetalt leje:

12.200 kr

Depositum:

36.600 kr

Leje per måned:

12.200 Kr/md

Lejligheden fremstår lys og rummelig med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue. Kvaliteten er i højsædet med matlakeret gulv i ask, hvidt køkken fra Invita, der er udstyret med det nyeste inden for hårde hvidevarer – alle fra Bosch Siemens i energiklasse A+. Badeværelset er stort nok til at rumme den travle familie og har indbygget gulvvarme til de køligere dage. På badeværelset finder du også en integreret energivenlig vaskesøjle fra Bosch Siemens.

Stor lejlighed på 98 m2 til leje 3400 Hillerød

På Studiestrædet finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Studiestrædet i 3400

Husleje
Du skal betale 12.500 kr. om måneden for denne lejebolig på Studiestrædet.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 37.500 kr.

Andre lejemål i 3400 Hillerød

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 3400 Hillerød? Du kan i øjeblikket finde 167 lejemål i Hillerød netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.