3 værelses lejlighed i Hurup Thy

Faciliteter

Areal
53m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Østerled
Forbrug:

500 kr/md

Forudbetalt leje:

3.900 kr

Depositum:

10.200 kr

Leje per måned:

3.400 Kr/md

Lejlighed i Hurup Thy

Stor lejlighed på 53 m2 til leje 7760 Hurup Thy

På Østerled finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 53 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Østerled i 7760

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Østerled  ligger på 3.400 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 10.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7760 Hurup Thy

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7760 Hurup Thy? I øjeblikket finder du 3 lejeboliger i 7760 Hurup Thy her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.