3 værelses lejlighed i Ikast

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Enghavevej
Depositum:

21.600 kr

Leje per måned:

6.716 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Etagebyggeri, som er opført i 2001. Boligerne er beliggende i centrum af Ikast, tæt på Strøgcentret. Afdelingen består af 16 familieboliger og 21 ældreboliger. Husdyr er ikke tilladt. El, varme, vand og vandafledning betales direkte til værkerne. Se her, hvilke udbydere, der tilbyder internet og TV: tjekditnet.dk

Stor lejlighed på 99 m2 til leje 7430 Ikast

På Enghavevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 99 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Enghavevej i 7430

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Enghavevej  ligger på 6.716 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.600 kr.

Andre lejeboliger i 7430 Ikast

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7430 Ikast? I øjeblikket kan du finde 31 lejeboliger i 7430 Ikast her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.