3 værelses lejlighed på 94 m2

Jens Holdgaards Vej,
7430 Ikast

Månedlig husleje
7.682,-
Oprettet / Opdateret
21 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Ikast

Information om afdelingen: Jens Holdgaards Vej 15 er opført som etagebyggeri i 2001. Boligerne er beliggende i centrum af Ikast, tæt på Strøgcentret.<br /><br />Der er elevator i bebyggelsen og et aflåst depotrum til hver bolig.<br /><br />Jens Holdgaards Vej 15 er en del af en større afdeling, der består af 16 familieboliger og 21 ældreboliger.<br /><br />TV/internet: Der er fibernet i boligerne. Se dine muligheder på www.tjekditnet.dk<br /><br />Ikast er beliggende 10 km øst for Herning med ca. 16.000 indbyggere. Der kører både bus og tog til Herning, Silkeborg og Århus. Desuden er der gratis bybus i Ikast by.<br /><br />Der er et stort udvalg af dagligvarebutikker og specialbutikker. Desuden er der svømmecenter og biograf. Her er alle muligheder for aktiviteter – bl.a. golf, ridning, motionscentre samt et rigt foreningsliv.<br /><br />I Ikast er der dagplejere, vuggestuer, børnehaver, SFO, 3 folkeskoler, international skole samt gymnasium, handelsskole og pædagogseminarium.<br /><br />Boligernes energimærke: B Husdyr: Husdyr er ikke tilladt. Udgifter ud over huslejen: El, varme, vand og vandafledning betales direkte til værkerne.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6619706
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
94 m2
Husleje
7.682,-
Aconto
0,-
Depositum
22.600,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.