3 værelses lejlighed på 95 m2

Klosterparkvej,
4400 Kalundborg

Månedlig husleje
6.029,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Kalundborg

I afdeling Sct. Olaiparken er der godkendt en fysisk helhedsplan, som bl.a. omfatter renovering af klimaskærm, ombygning af køkken og bad samt etablering af tilgængelighedsboliger. Projektet forventes at gå i gang i løbet af foråret 2024 og tager ca. 3 år. Der er en huslejestigning forbundet med projektet, der varierer afhængig af boligens størrelse, men som er på ca. 20% eks. forbrug. Stigningen indekseres årligt med 1,5%. Ønskes yderligere information kan dette findes på DAB’s hjemmeside. Sct. Olaiparken er etagehuse. Skole, idrætsfaciliteter og børneinstitutioner ligger tæt ved. I bebyggelsen er der selskabslokale, fællesvaskeri og gode legepladser.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6381435
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
95 m2
Husleje
6.029,-
Aconto
717,-
Depositum
4.000,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Under 12 måneder
Ledig fra
Snarest muligt
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
D
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.