3 værelses lejlighed i København V

Faciliteter

Areal
165m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbrogade
Forbrug:

1.000 kr/md

Forudbetalt leje:

19.000 kr

Depositum:

57.000 kr

Leje per måned:

19.000 Kr/md

Rigtig flot istandsat lejlighed med mange kvadratmeter. Lejligheden er indrettet med store entre med indbygget skab. Der er et skønt køkken i forbindelse med plads til spisebord og udgang til lille altan mod gården. Der er 2 dejlige lyse stuer samt 3 store værelser. Der er endvidere dejligt flisebadeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Hele lejligheden har parketgulve samt stuk. Det er en virkelig skøn lejlighed, der bare skal opleves. Udlejes ikke til bofællesskab.

Stor lejlighed på 165 m2 til leje 1620 København V

På Vesterbrogade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 165 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Vesterbrogade i 1620

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Vesterbrogade er 19.000 kr.
Depositum
Du skal lægge 57.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 1620 København V

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 1620 København V? Du kan i øjeblikket finde 107 lejemål i København V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.