3 værelses lejlighed i København V

Faciliteter

Areal
165m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbrogade
Forbrug:

1.000 kr/md

Forudbetalt leje:

19.500 kr

Depositum:

58.500 kr

Leje per måned:

19.500 Kr/md

Rigtig flot istandsat lejlighed med mange kvadratmeter. Lejligheden er indrettet med store entre med indbygget skab. Der er et skønt køkken i forbindelse med plads til spisebord og udgang til lille altan mod gården. Der er 2 dejlige lyse stuer samt 3 store værelser. Der er endvidere dejligt flisebadeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Hele lejligheden har parketgulve samt stuk. Det er en virkelig skøn lejlighed, der bare skal opleves. Udlejes ikke til bofællesskab.

Stor lejlighed på 165 m2 til leje 1620 København V

På Vesterbrogade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 165 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Vesterbrogade i 1620

Husleje
Du skal betale 19.500 kr. om måneden for denne lejebolig på Vesterbrogade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 58.500 kr.

Andre lejemål i 1620 København V

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 1620 København V? I øjeblikket kan du finde 107 lejeboliger i 1620 København V her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.