3 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Snerlevej
Forbrug:

613 kr/md

Leje per måned:

6.208 Kr/md

3 værelses lejlighed i Kolding udlejes.

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 6000 Kolding

På Snerlevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 84 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Snerlevej i 6000

Husleje
Du skal betale 6.208 kr. om måneden for denne bolig på Snerlevej.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 207 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.