3 værelses lejlighed på 100 m2

Præstøvej,
4700 Næstved

Månedlig husleje
8.376,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Næstved

Centralt i Næstved med kun 15 minutters gang til banegården finder du 33 moderne boliger i det nu totalrenoverede og forvandlede nonnekloster på Præstøvej. <br /><br /> Forandringen fra kloster til boliger er sket med respekt for den oprindelige bygnings arkitektur og gedigne materialer. Alle lejlighederne er gennemlyste med store vinduer ud mod haven eller med udsigt over Næstved. lejlighederne, der både er i et og to plan, er indrettet med kvalitetskøkkener og badeværelser. Der er mulighed for både at have opvaskemaskine, kondenstørretumbler og vaskemaskine. <br /><br /> Klosteret, der er opført i 1977, er i både i valg af materialer og arkitektur klassisk for sin tid. Det gennemgående materiale er røde tegl og i forvandlingen fra kloster til moderne almene boliger er så meget som muligt af bygningens oprindelige karakter forsøgt bevaret og skånet. Det ses blandt andet ved, at der indvendigt i lejlighederne stadigt står gedigne murstensmure og fortæller en historie om stedet. Den oprindelige og meget smukke kirkesal er også bevaret og fungere i dag som beboerlokale.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4583768
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
100 m2
Husleje
8.376,-
Aconto
1.508,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Delevenlig
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.