3 værelses lejlighed i Nordborg

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
229 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Rypevej
Forbrug:

1.138 kr/md

Depositum:

0 kr

Leje per måned:

4.023 Kr/md

Afdelingen består af 100 boliger i 2 etager. Murstensejendomme beliggende tæt ved Nordborg sø og parklignende område. Her er 2, 3, 4 og 5 værelses lejligheder i størrelser fra 68 - 95 m 2 .

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 6430 Nordborg

På Rypevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 79 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Rypevej i 6430

Husleje
Du skal betale 4.023 kr. om måneden for denne bolig på Rypevej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 0 kr.

Andre lejeboliger i 6430 Nordborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 6430 Nordborg? Du kan i øjeblikket finde 34 lejeboliger i Nordborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.