3 værelses lejlighed i Nyborg

Faciliteter

Areal
97m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
82 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Strandvejen
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

5.900 kr

Depositum:

17.700 kr

Leje per måned:

5.900 Kr/md

By lejlighed centralt beliggende, stor 3 værelses lejlighed, stue, samt stor spisekøkken, soveværelse, og badeværelse. Lille fælles gård med plads til cykler. Mulighed for Nyborg antenne.

Stor lejlighed på 97 m2 til leje 5800 Nyborg

I denne lejlighed på Strandvejen i Nyborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 97 m2.

Om lejeboligen på Strandvejen i 5800

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Strandvejen ligger på 5.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 17.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 5800 Nyborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5800 Nyborg? I øjeblikket finder du 20 lejeboliger i 5800 Nyborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.