3 værelses lejlighed på 78 m2

Uglehøjen,
5260 Odense

Månedlig husleje
6.443,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
15. sep 2024
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Odense S

Det er tilladt at holde 2 husdyr; enten 2 hunde og/eller 2 katte.Se de nærmere betingelser i afdelingens husorden. Civicas bofællesskab Uglehøjen ligger i ret landlige omgivelser i Højby. Der er store grønne områder rundt om bofællesskabet og samtidig er E20 motorvejens sammenfletning tæt på. Er du f.eks. pendler er Uglehøjens beliggenhed rigtig god. Der er gode busforbindelser til de fleste lokaliteter i Odense - også til uddannelsesinstitutionerne og Syddansk Universitet.Boligerne er i to plan og boligernes separate indgange ligger ud til et stort glasoverdækket fællesareal, der også rummer fælleskøkken og mange andre muligheder for beboeraktiviteter.Netop fællesskabet dyrkes pr. definition. Fælleshuset er lige som boligerne i flere plan og på førstesalen kan du sidde og kigge ud over gården. Tomatplanterne leverer søde tomater i hele sæsonen. Fællesspisning er tit på programmet. Der er rigtigt gode faciliteter i køkken og vaskekælder.Du er tæt på skole, sportshal og kirke. Civicas afdeling Højbylund er nærmeste nabo.Der er vedtaget en helhedsplan, som betyder, at alle boliger i afdeling 26 i løbet af 2023 vil få renoveret deres køkkener, ventilationsanlæg, samt nyt gulv på 1. sal. Desuden udskiftes vinduer/døre (dog ikke i atriumgården), altaner samt tag på både hovedhus og atrium. I denne afdeling gælder vedligeholdelsesreglementet efter A-ordningen.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 7199966
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
78 m2
Husleje
6.443,-
Aconto
520,-
Depositum
20.462,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
15. sep 2024
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.