3 værelses lejlighed i Pandrup

Faciliteter

Areal
88m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
127 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Gl. Industrivej
Depositum:

18.900 kr

Leje per måned:

6.805 Kr/md

3. værelses velindrettet lejlighed på 88 m2. Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Stor lejlighed på 88 m2 til leje 9490 Pandrup

På Gl. Industrivej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 88 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Gl. Industrivej i 9490

Husleje
Du skal betale 6.695 kr. om måneden for denne bolig på Gl. Industrivej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.900 kr.

Andre lejemål i 9490 Pandrup

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9490 Pandrup? Du kan i øjeblikket finde 10 boliger til leje i Pandrup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.