3 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
124 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Tøjhushavevej
Depositum:

24.200 kr

Leje per måned:

8.369 Kr/md

Dejlig stor 3. værelses stue-lejlighed på 90 m2.Lejligheden er velindrettet, moderniseret og holdt i hvide og lyse elementer.Der er elevator og det er tilladt at holde ét husdyr. Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat. Eventuelt særlige vilkår for husdyrholdet fremgår af afdelingens husorden. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 8900 Randers

På Tøjhushavevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Tøjhushavevej i 8900

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Tøjhushavevej er 8.369 kr.
Depositum
Du skal lægge 24.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8900 Randers

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8900 Randers? Du kan i øjeblikket finde 204 boliger til leje i Randers netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.