3 værelses lejlighed på 94 m2

Vestergrave,
8900 Randers

Månedlig husleje
7.985,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Randers

Om boligområdetAfdeling 38 er lille afdeling med 15 hyggelige boliger i flotte bevaringsværdige ejendomme, hvor facaderne netop er blevet nænsomt renoverede. Afdelingen har et dejligt gårdhavemiljø samt et fællesvaskeri, som bliver delt med naboafdelingen.. Beliggenheden er midt i Randers centrum, hvor du er tæt på gågaden, bylivet, samt busterminalen. Der findes flere parkeringspladser i Odinsgade kun få 100 meter fra Vestergrave og Apotekserstæde (på laksetorvet) som kan benyttes. Der er ligeledes mange p-pladser til afbenyttelse på Tørvebryggen på den anden side af vejen (ved regnskoven). Få beboerlicens til parkeringSom beboer i afdelingen har du folkeregisteradresse indenfor Centerringen i Randers by. Du har derfor mulighed for at købe en beboerlicens til parkering. Licensen koster 200 kr./måned og man køber en licens for minimum 1 måned og maksimum 1 år.. Læs mere om beboerlicens på . Afdelingen har lavet en kollektiv tv-aftale med YouSee se mere he. (8900 Randers C, Vestergrave 15 - 23 og 32)

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 5628947
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
94 m2
Husleje
7.985,-
Aconto
993,-
Depositum
19.100,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
Husdyr
Spørg udlejer
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.