3 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
93m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Tøjhushavevej
Depositum:

23.800 kr

Leje per måned:

8.110 Kr/md

lækker stor 3. værelses lejlighed på 104 m2 med central beliggenhed.Lejligheden er lys og velindrettet, og har altan.Lejligheden er egnet som dele-lejlighed for evt. studerende.Der er elevator i ejendommen.Husdyr er tilladt. Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat. Eventuelt særlige vilkår for husdyrholdet fremgår af afdelingens husorden. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Stor lejlighed på 93 m2 til leje 8900 Randers

På Tøjhushavevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 93 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Tøjhushavevej i 8900

Husleje
Huslejen for denne bolig på Tøjhushavevej  ligger på 8.110 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.800 kr.

Andre lejemål i 8900 Randers

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8900 Randers? Du kan i øjeblikket finde 204 boliger til leje i Randers netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.