3 værelses lejlighed på 97 m2

Stemannsgade,
8900 Randers

Månedlig husleje
7.467,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Randers

LIGE NU: ledig boli. Lejlighed på 2. sal:- Stort køkken og bad- Stue med loft til kip og plads til både tv-hjørne og spiseområde, samt et stort ovenlys vindue- To gode værelser med skabsplad. Se plantegning, husleje m.m. nedenfor eller Klik på "VIS LEJEMÅL".Er du interesseret i at vide mere?Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Om afdelingen. Afdelingen består af blot 3 lejligheder, der ligger helt centralt i Randers i et roligt område med en hyggelig fælles gårdhave. Alle tre boliger har en god rumfordeling der gør dem velegnede som både delelejligheder eller til par eller den lille familie. Alle boliger er udstyret med komfur, køleskab og fryser og alle boliger har eget opbevaringsrum. Der er desuden gjort plads til vaskemaskine og tørretumbler. Som beboer i afdelingen har du kun få minutters gang til offentlig transport og byens mange specialbutikker, lækre spisesteder, uddannelser, kulturoplevelser og havnefronten med street food m.m. Afdelingen i Stemannsgade er helt perfekt til dig, der gerne vil bo tæt på det hele, men samtidig gerne vil kunne trække dig tilbage i rolige omgivelser. Få beboerlicens til parkerin. Som beboer i Stemannsgade har du folkeregisteradresse indenfor Centerringen i Randers by. Du har derfor mulighed for at købe en beboerlicens til parkering. Licensen koster 200 kr./måned og man køber en licens for minimum 1 måned og maksimum 1 år.. Læs mere om beboerlicens på

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 5445913
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
97 m2
Husleje
7.467,-
Aconto
1.230,-
Depositum
19.885,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.