3 værelses lejlighed på 86 m2

Hermann Stillings Vej,
8930 Randers

Månedlig husleje
6.819,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
1. aug 2024
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Randers NØ

Lejemålene er i 2023 renoveret med nyt køkken og bad samt installeret balanceret ventilation. Afdelingens ejendom er ældre men pænt vedligeholdt. Lejlighederne har altan og er udstyret med komfur. Der er fællesvaskeri. Afdelingen har velplejede grønne områder med legeplads og et hyggeligt miljø. Den ligger meget tæt på rekreative, grønne områder i Tøjhushaven, Bækkestien og Skovbakken. Der er gode indkøbsmuligheder med blot ti minutters gang til midtbyen. Afdelingen har lavet en kollektiv tv-aftale med YouSee se mere her Særlige udlejningsregler: I denne afdeling kan du få fortrin, hvis du er i job eller under videregående uddannelse. Læs mere om de særlige udlejningsregler. Renovering af køkken og bad På et afdelingsmøde den 28. oktober 2020 godkendte beboerne et renoveringsprojekt, hvor køkken og bad skal moderniseres i alle boliger. Derudover skal der installeres balanceret ventilation. Læs mere om renoveringsprojektet (8930 Randers Nø, Herman Stillingsvej 54 -64)

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6284912
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
86 m2
Husleje
6.819,-
Aconto
1.072,-
Depositum
17.500,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ledig fra
1. aug 2024
Husdyr
Spørg udlejer
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.