3 værelses lejlighed på 85 m2

Kildemarken,
4100 Ringsted

Månedlig husleje
5.842,-
Oprettet / Opdateret
I går
Ledig fra
1. aug 2024
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Ringsted

OBS: I forbindelse med at selskabets største afdeling, Sønderpark, skal gennem en større renovering, er ventelisten for hele selskabet suspenderet fra den 1. januar 2021. Dette giver forlængede ventetider for både de interne og eksterne ansøgere på ventelisten, da beboerne skal genhuses i alle afdelinger i boligselskabet. I det omfang, der kommer ledige boliger, som ikke er relevante for genhusningssagen, vil disse blive udlejet på normal vis. Kildemarken er en charmerende boligafdeling med gule teglsten og hvide facadepartier. De fleste boliger har have eller altan, hvilket giver et hyggeligt liv i afdelingen. Boligafdelingen har flere legepladser, hvor områdets børn mødes på tværs af alder. Ligeledes er der fælleslokaler med selskabslokale. Kildemarken kendetegnes ved et meget engageret beboerdemokrati, og der er derfor ofte arrangementer som henvender sig til forskellige beboergrupper. Skole og børneinstitutioner ligger tæt ved. --. Der findes gode fællesskaber i Ringste. I Ringsted findes der mange forskellige fællesskaber, som beboerne i boligselskabet kan blive en del af. Som beboer i Ringsted Almene Boligselskab kan man altid kontakte Fællesskabsguiderne, som kan hjælpe en med at få overblik over, hvilke fællesskaber, der findes samt hvilke der matcher dine interesser og behov, og som ligger tæt på, hvor du bor. Som beboere er man altid velkommen til at sende en sms eller ringe til fællesskabsguiderne, hvis der ønskes rådgivning og sparring i forhold til at opstarte en aktivitet eller et fællesskab. Fællesskabsguiderne kan kontaktes på Phone eller ved at sende en mail ti. EMAI. . Derudover er der mulighed for at gå ind og søge på Fællesskabsoversigten p. . . Her er langt de fleste af byens foreninger, fællesskaber og sociale tilbud i Ringsted Kommune samlet.

+ Læs mere
Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste for at komme i betragtning til boligen.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 7278615
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
85 m2
Husleje
5.842,-
Aconto
1.385,-
Depositum
18.763,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Under 12 måneder
Ledig fra
1. aug 2024
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
C
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.