3 værelses lejlighed på 80 m2

Parkvænget,
4000 Roskilde

Månedlig husleje
7.304,-
Oprettet
I dag
Ledig fra
27. feb 2023
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Roskilde

Parkvænget ligger i Roskilde og består af rummelige lejligheder. De fleste lejligheder har lukket altan og de fleste af stuelejlighederne har udgang til en mindre have. Afdelingen har gode parkeringsforhold flere og der er mulighed for at leje en carport. Afdelingen har også gode muligheder for offentlig transport, og ligger i gåafstand til gågaden og Roskilde station. <br /><br />Afdelingen har store grønne områder med legeplads og grillplads. Nærområdet byder på forskellige indkøbsmuligheder, daginstitutioner, musiksteder, sportsfaciliteter, restauranter og Roskilde Ring Park. <br /><br />Opførelsesår: 1966-1967

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4728355
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
80 m2
Husleje
7.304,-
Aconto
1.299,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
27. feb 2023
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Delevenlig
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.